Captain Don's Habitat

Overnachting boeken bij Captain Don's Habitat? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Captain Don's Habitat en boek direct.

Captain Don's Habitat is een Vakantiecomplex in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Captain Don's Habitat verblijft. Op de website van Captain Don's Habitat vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiecomplex. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Captain Don's Habitat is een resort op het eiland Bonaire, opgericht in 1976 door Captain Don Stewart. Het resort is gericht op milieuvriendelijke ontwikkelingen en heeft onder andere gebruik gemaakt van duurzame bouwmethoden en energiebesparende apparaten. De accommodaties zijn omgeven door weelderige tuinen die zijn ontworpen om schadelijke afvoer te voorkomen en het fragiele mariene ecosysteem te beschermen. Het resort biedt ook een nieuw toegevoegde tuin en diverse faciliteiten, zoals een receptie, restaurant, duikfaciliteiten en massagecabana. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het opgegeven adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Captain Don's Habitat, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Captain Don's Habitat? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Captain+Don's+Habitat/@12.172574,-68.28779,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831a2d6a06b3c7:0xece077a5caaa0c07!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.172574!4d-68.28779!16s%2Fg%2F1tc_s1mx?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Captain Don's Habitat

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl