Summer Village Bonaire

Overnachting boeken bij Summer Village Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Summer Village Bonaire en boek direct.

Summer Village Bonaire in Kralendijk

Summer Village Bonaire is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Summer Village Bonaire verblijft. Op de website van Summer Village Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Summer Village is een geweldige plek om te verblijven als je op zoek bent om gelijkgestemde individuen te ontmoeten en geweldige vrienden te maken. Mary uit Canada beveelt deze accommodatie ten zeerste aan en bedankt iedereen bij Summer Village voor het onvergetelijk maken van haar verblijf. Georgia uit Nederland is ook blij met haar keuze om bij Summer Village te verblijven en bedankt Tom, Daniëlle en Lianne voor hun hulp en gezelligheid. Summer Village is een klein, zomers dorpje met leuke accommodaties en een zwembad, gelegen op loopafstand van de kust en het centrum van Kralendijk op Bonaire. Het park bestaat uit verschillende soorten accommodaties en heeft een poolbar waar verfrissende drankjes en snacks worden geserveerd. Het gezin Werkman heeft Prikichi Residence overgenomen en geeft het nu een eigen draai onder de naam Summer Village. Er zullen upgrades plaatsvinden aan de accommodaties en foto's zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Summer Village Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Summer Village Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Summer+Village+Bonaire/@12.1600344,-68.2794371,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831bb61d11d3e3:0xcefa069b75962b62!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1600344!4d-68.2794371!16s%2Fg%2F11c56c4x1m?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Summer Village Bonaire

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl