Bamboo Bonaire Boutique Resort

Overnachting boeken bij Bamboo Bonaire Boutique Resort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bamboo Bonaire Boutique Resort en boek direct.

Bamboo Bonaire Boutique Resort in Kralendijk

Bamboo Bonaire Boutique Resort is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Bamboo Bonaire Boutique Resort verblijft. Op de website van Bamboo Bonaire Boutique Resort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bamboo Bonaire is een intiem boetiekresort op Bonaire dat luxueuze privé cottages biedt in een tropische, romantische omgeving met een persoonlijke touch. Het resort heeft een fijn restaurant genaamd CHEFS, een zoutwaterloungezwembad, luxe jacuzzi's, spabehandelingen, 24/7 duiktanks (gratis Nitrox-upgrade!), yoga, hangmatten en opslag- en spoelfaciliteiten voor duikuitrusting. De cottages zijn smaakvol ingericht en hebben elk een eigen veranda, airconditioning, kookfaciliteiten en een smart-tv. Bamboo Bonaire richt zich op stellen, pasgetrouwden, duikers en andere actieve gasten en families vanaf 12 jaar. Als je iets unieks zoekt op Bonaire, is dit de plek om te zijn! Het resort biedt ook diverse diensten en voorzieningen, zoals buitenactiviteiten, internet, parkeergelegenheid, meertalig personeel en huisdiervriendelijkheid.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bamboo Bonaire Boutique Resort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bamboo Bonaire Boutique Resort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bamboo+Bonaire+Boutique+Resort/@12.1737107,-68.2881403,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831a2d109e5e0b:0x737808284978d1bb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1737107!4d-68.2881403!16s%2Fg%2F1tff_kc_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Bamboo Bonaire Boutique Resort

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl