ChezBob

Overnachting boeken bij ChezBob? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ChezBob en boek direct.

ChezBob in Bovenkarspel

ChezBob is een Bed & Breakfast in Bovenkarspel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bovenkarspel terwijl je bij ChezBob verblijft. Op de website van ChezBob vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Chez Bob is een Bed & Breakfast gelegen in een rustige omgeving, op 2 km afstand van het historische centrum van Enkhuizen en op 10 minuten loopafstand van het treinstation Bovenkarspel Flora. De B&B heeft verschillende kamers, waaronder de knusse kamer, de papegaaien kamer en de bibliotheek kamer. De locatie van Chez Bob is ideaal, met het IJsselmeer, Markermeer, de Noordzee en het eiland Texel in de buurt. Westfriesland is een prachtige streek waar je kunt fietsen, de kaasmarkt van Alkmaar kunt bezoeken, door het Zuiderzeemuseum kunt wandelen en kunt ontspannen op de terrassen. Er zijn positieve beoordelingen van gasten die heerlijke dagen hebben gehad, met gastvrijheid, schone kamers en comfortabele bedden. Chez Bob is zeker een aanrader en heeft contactgegevens voor reserveringen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ChezBob, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ChezBob? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ChezBob/@52.6995868,5.2585813,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8a38ebc86aaab:0xfb1dd8c0f5c4dde2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6995868!4d5.2585813!16s%2Fg%2F11jvytyk4s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bovenkarspel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bovenkarspel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bovenkarspel
  2. ChezBob

Meer in Bovenkarspel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl