Groepsverblijf De Gouwe Droom

Overnachting boeken bij Groepsverblijf De Gouwe Droom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Groepsverblijf De Gouwe Droom en boek direct.

Groepsverblijf De Gouwe Droom in Bovenkarspel

Groepsverblijf De Gouwe Droom is een Groepsaccommodatie in Bovenkarspel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bovenkarspel terwijl je bij Groepsverblijf De Gouwe Droom verblijft. Op de website van Groepsverblijf De Gouwe Droom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Groepsverblijf de Gouwe Droom is een groepsaccommodatie met 42 slaapplekken en vele faciliteiten. Het verblijf heeft een luxe keuken, een relaxruimte met een bar en een terras waar u kunt genieten met uw groep. Er zijn 4 ruime slaapkamers met eigen sanitair en 3 ruime slaapkamers op de begane grond met gedeeld sanitair. U kunt uw verblijf geheel laten verzorgen met ontbijt, lunch, borrel en diner. Op het terrein zijn er verschillende speeltoestellen en sportvelden. Het groepsverblijf ligt nabij het Streekbos waar u kunt zwemmen, fietsen en wandelen en ook andere activiteiten kunt doen. Het is ook vlakbij het historische stadje Enkhuizen gelegen. U kunt contact opnemen met Groepsverblijf de Gouwe Droom via hun website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Groepsverblijf De Gouwe Droom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Groepsverblijf De Gouwe Droom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Groepsverblijf+De+Gouwe+Droom/@52.7077298,5.2545814,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8a386e5ac4a45:0x52a3f21a5ae5fe81!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7077298!4d5.2545814!16s%2Fg%2F11f66tcyz3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bovenkarspel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bovenkarspel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bovenkarspel
  2. Groepsverblijf De Gouwe Droom

Meer in Bovenkarspel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl