Hotel De Halve Maan

Overnachting boeken bij Hotel De Halve Maan? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Halve Maan en boek direct.

Hotel De Halve Maan in Bovenkarspel

Hotel De Halve Maan is een Hotel in Bovenkarspel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bovenkarspel terwijl je bij Hotel De Halve Maan verblijft. Op de website van Hotel De Halve Maan vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Halve Maan is een hotel, café en restaurant gelegen in Bovenkarspel. Het hotel beschikt over 32 kamers en is rolstoelvriendelijk. De kamers zijn voorzien van faciliteiten zoals een bad of douche, Wi-Fi en kabeltelevisie. Bovenkarspel ligt centraal in de regio Westfriesland, met Amsterdam op 45 minuten afstand. Het restaurant en café bieden heerlijke diners, lunches en ontbijt aan. Er is ook een uitgebreide borrelkaart en lunchkaart beschikbaar. Daarnaast biedt het hotel arrangementen aan voor feesten en partijen. In de omgeving is er genoeg te doen, zoals een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen of het Stoommachinemuseum in Medemblik. Reserveren voor het restaurant en café is verplicht.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Halve Maan, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Halve Maan? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Halve+Maan/@52.6988896,5.2516706,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8a38a1e607239:0xbb2ccd6f73240b0c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6988896!4d5.2516706!16s%2Fg%2F1tdx7z50?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bovenkarspel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bovenkarspel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bovenkarspel
  2. Hotel De Halve Maan

Meer in Bovenkarspel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl