City Hotel de Jonge

Overnachting boeken bij City Hotel de Jonge? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van City Hotel de Jonge en boek direct.

City Hotel de Jonge in Assen

City Hotel de Jonge is een Restaurant in Assen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Assen terwijl je bij City Hotel de Jonge verblijft. Op de website van City Hotel de Jonge vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

City Hotel de Jonge is een 4-sterrenhotel gelegen in het centrum van Assen. Het hotel beschikt over 72 kamers met elk hun eigen identiteit, waar gasten kunnen genieten van hun verblijf en tot rust kunnen komen. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar dagverse en duurzame producten worden gebruikt en een ontbijtbuffet beschikbaar is voor gasten. Daarnaast biedt het hotel een zalencentrum met 8 verschillende zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, bruiloften, feesten en congressen. Het hotel is omringd door gezellige terrassen, restaurants en winkels op loopafstand. Gasten kunnen ook genieten van de natuur in de nabijgelegen natuurgebieden, zoals de Drentsche Aa, het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld, en bezienswaardigheden bezoeken zoals het Drents Museum. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan voor een langer verblijf en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van City Hotel de Jonge, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij City Hotel de Jonge? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/City+Hotel+de+Jonge/@52.994955,6.5633741,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8251d446bfff9:0xccf1557a27f1a6fd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.994955!4d6.5633741!16s%2Fg%2F11fk2g68k7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Assen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Assen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Assen
  2. City Hotel de Jonge

Meer in Assen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl