Bed & Breakfast "Het Rycke Leven"

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast "Het Rycke Leven"? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" en boek direct.

Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" in Assen

Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" is een Bed & Breakfast in Assen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Assen terwijl je bij Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" verblijft. Op de website van Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" is gelegen aan de rand van Assen en biedt nostalgische gastenkamers met eigen terrassen en antieke serredeuren. De accommodatie beschikt over een grote romantische tuin en ligt aan het water van de Drentse Hoofdvaart. Het centrum van Assen is op loopafstand te bereiken en de bushalte bevindt zich op vijf minuten lopen. De kamers zijn voorzien van Noorse houtkachels, gebinten en oude balkenplafonds, evenals een eigen toilet en een grote regendouche. Gasten hebben toegang tot WiFi en kunnen genieten van massages. De gasten van Bed & Breakfast "Het Rycke Leven" zijn zeer tevreden en prijzen de rustige omgeving, het warme welkom en de gezellige sfeer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast "Het Rycke Leven", waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast "Het Rycke Leven"? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+%22Het+Rycke+Leven%22/@52.9975586,6.5248637,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8252ac07a97bb:0x6f6a760a20bd64af!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9975586!4d6.5248637!16s%2Fg%2F1hdz1z5rb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Assen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Assen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Assen
  2. Bed & Breakfast "Het Rycke Leven"

Meer in Assen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl