Tuinhuis op het Broeck

Overnachting boeken bij Tuinhuis op het Broeck? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Tuinhuis op het Broeck en boek direct.

Tuinhuis op het Broeck in Assen

Tuinhuis op het Broeck is een Bed & Breakfast in Assen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Assen terwijl je bij Tuinhuis op het Broeck verblijft. Op de website van Tuinhuis op het Broeck vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het tuinhuis op het Broeck is een nieuw vakantiehuis dat in 2022 airconditioning heeft gekregen. Het huis is gebouwd in Scandinavische stijl en biedt veel ruimte en privacy, met een tuin van 50 meter tussen het woonhuis en het tuinhuis. Het tuinhuis is geschikt voor maximaal drie personen en heeft een ruime badkamer en volledig uitgeruste keuken. Er is gratis WiFi beschikbaar en het tuinhuis is rolstoelvriendelijk. Het Asser bos ligt vlakbij, aan de overkant van de straat, en het centrum van Assen is gemakkelijk te bereiken via het bos of met de fiets. Het treinstation en een bushalte zijn ook in de buurt en er is directe toegang tot het uitgebreide fietspadennetwerk. Het tuinhuis is vernoemd naar de landschappelijke ligging in een laaggelegen en moerassig gebied, hoewel het grondwaterpeil tegenwoordig lager is en er geen moeras meer is. Voor meer informatie over de omgeving kan de fotopagina worden geraadpleegd.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Tuinhuis op het Broeck, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Tuinhuis op het Broeck? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Tuinhuis+op+het+Broeck/@52.9897161,6.5447569,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c824de9d850001:0x7219eecb5791d4dc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9897161!4d6.5447569!16s%2Fg%2F11fhkytf_t?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Assen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Assen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Assen
  2. Tuinhuis op het Broeck

Meer in Assen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl