Clemens Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Clemens Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Clemens Hotel Amsterdam en boek direct.

Clemens Hotel Amsterdam in Amsterdam

Clemens Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Clemens Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Clemens Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Clemens Amsterdam is een klein boetiekhotel met 2 sterren in het hart van Amsterdam. Het hotel heeft 14 mooie, schone en goed geïsoleerde kamers en voldoet aan de nieuwste internationale veiligheids- en brandpreventiecodes. Het is gelegen in een monumentaal pand uit 1894, met traditionele steile trappen. Het hotel ligt tussen de Herengracht-Keizersgracht en op loopafstand van vele bekende Nederlandse bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, het Anne Frank Huis, de Westertoren, de Jordaan en de 'negen straatjes'. Ook het Rembrandtplein, het Leidseplein en het Museumplein zijn vlakbij. Het hotel heeft geen lift, maar het vriendelijke personeel helpt graag met het dragen van bagage. De gastvrije sfeer en de goede service hebben ervoor gezorgd dat Hotel Clemens veel terugkerende gasten heeft. Het team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf in Amsterdam aangenaam en onvergetelijk te maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Clemens Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Clemens Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Clemens+Hotel+Amsterdam/@52.373533,4.8859974,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c461abbfe3:0x6abc9f712ca97b41!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.373533!4d4.8859974!16s%2Fg%2F1tk9pzjn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Clemens Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl