Max Brown Hotel Canal District

Overnachting boeken bij Max Brown Hotel Canal District? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Max Brown Hotel Canal District en boek direct.

Max Brown Hotel Canal District in Amsterdam

Max Brown Hotel Canal District is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Max Brown Hotel Canal District verblijft. Op de website van Max Brown Hotel Canal District vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Max Brown Canal District is een hotel gelegen op de kruising van de meest iconische grachten van Amsterdam. Het hotel bestaat uit drie historische grachtenpanden en biedt een modern interieur, kunstwerken van lokale artiest Gino Bud Hoiting en een boekenwand die veel bewondering en Instagram-aandacht trekt. Gasten kunnen genieten van goede koffie, gratis WiFi en comfortabele bedden. Het hotel biedt ook faciliteiten zoals een boekenruilbibliotheek, een honesty fridge, bordspellen en een rustige binnentuin. Gasten kunnen ook drankjes en snacks bestellen en in hun kamer nuttigen. Max Brown staat bekend om de vier essentiële elementen: vers brood, goede koffie, comfortabele bedden en een centrale locatie. Het hotel bevindt zich in het hart van Amsterdam en biedt gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Max Brown Hotel Canal District, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Max Brown Hotel Canal District? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Max+Brown+Hotel+Canal+District/@52.3788729,4.8921651,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c8eb6a234f:0x9bff15af33a55e13!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3788729!4d4.8921651!16s%2Fg%2F1tmqfdm2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Max Brown Hotel Canal District

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl