Coöper. Buitenpl. Schouwen BA

Overnachting boeken bij Coöper. Buitenpl. Schouwen BA? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Coöper. Buitenpl. Schouwen BA en boek direct.

Coöper. Buitenpl. Schouwen BA in Burgh-Haamstede

Coöper. Buitenpl. Schouwen BA is een in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Coöper. Buitenpl. Schouwen BA verblijft. Op de website van Coöper. Buitenpl. Schouwen BA vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit . Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De BUITENPLAATS Schouwen in Burgh Haamstede biedt een vakantiehuis met 3 slaapkamers, een terras met uitzicht op de tuin, een seizoensgebonden buitenzwembad en een tuin. Het vakantiehuis heeft gratis WiFi, een tennisbaan en een speeltuin voor kinderen. Het ligt vlakbij het strand van Burgh Haamstede en het Nationaal Park Oosterschelde. De accommodatie biedt ook tafeltennis en de mogelijkheid om in de omgeving te fietsen. Het vakantiehuis beschikt over een flatscreen-tv met kabelzenders, een keuken met magnetron en koelkast, een wasmachine en 2 badkamers met douche. Handdoeken en beddengoed zijn tegen een toeslag beschikbaar. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Rotterdam Airport, op 79 km afstand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Coöper. Buitenpl. Schouwen BA, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Coöper. Buitenpl. Schouwen BA? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Co%C3%B6per.+Buitenpl.+Schouwen+BA/@51.679463,3.7216024,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4ed8830d7d827:0x4803ca4ac0723c2c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.679463!4d3.7216024!16s%2Fg%2F11cn3vd83f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Coöper. Buitenpl. Schouwen BA

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl