B&B Hartje Haamstede

Overnachting boeken bij B&B Hartje Haamstede? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Hartje Haamstede en boek direct.

B&B Hartje Haamstede in Burgh-Haamstede

B&B Hartje Haamstede is een Bed & Breakfast in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij B&B Hartje Haamstede verblijft. Op de website van B&B Hartje Haamstede vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het centrum van Haamstede biedt Hartje Haamstede accommodatie aan met een eigen ingang, ruime kamer en gratis wifi. Bij aankomst ontvangen gasten een fles wijn om te genieten op hun eigen terras. De accommodatie beschikt over een keuken met koel/vries combinatie, magnetron, inductie-kookplaat en vaatwasser. Voor koffie is er een Nespresso-apparaat en voor thee een Quooker. Er zijn verschillende terrassen, cafés en restaurants in de buurt voor maaltijden buitenshuis. De accommodatie is voorzien van een groot tweepersoonsbed, televisie met uitgebreid zenderpakket en streamingdiensten, en er zijn handdoeken, shampoo, boeken en spelletjes beschikbaar. In de omgeving van Hartje Haamstede zijn er mogelijkheden voor stranddagen, boswandelingen en fietstochten. Fietsen kunnen veilig worden opgeborgen in de garage, waar ook elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Hartje Haamstede, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Hartje Haamstede? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Hartje+Haamstede/@51.6971776,3.743378,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f3995919d03d:0xea45f76d6e48ebc3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6971776!4d3.743378!16s%2Fg%2F11rgb4ds0d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. B&B Hartje Haamstede

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl