Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Overnachting boeken bij Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel en boek direct.

Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel in Badhoevedorp

Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel is een Hotel in Badhoevedorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Badhoevedorp terwijl je bij Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel verblijft. Op de website van Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in Amsterdam. Met moderne kamers, uitstekende faciliteiten en een gunstige locatie vlakbij de luchthaven bieden ze comfort en gemak tijdens je verblijf. Het hotel beschikt over een vriendelijk personeel, een restaurant met ontbijtbuffet en all-you-can-eat diner, een fitnessruimte, een spa en sauna, en een bioscoop. Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodaties, van standaardkamers tot luxe suites. Daarnaast heeft het hotel ook een Meeting & Event Center met 11 flexibele vergaderzalen en een gratis pendeldienst van en naar Schiphol Airport. Het hotel is ook Green Key gecertificeerd, wat betekent dat ze zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Tot slot is er ook een Boeing 747 te vinden in de achtertuin van het hotel, waar gasten originele foto's mee kunnen maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Corendon+Plaza+Amsterdam+Schiphol+Airport+Hotel/@52.3289726,4.7856871,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e14476cebbc7:0xfe679640743d7491!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3289726!4d4.7856871!16s%2Fg%2F11syz1z13t?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Badhoevedorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Badhoevedorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Badhoevedorp
  2. Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Meer in Badhoevedorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl