Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Overnachting boeken bij Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport en boek direct.

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport in Badhoevedorp

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport is een Hotel in Badhoevedorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Badhoevedorp terwijl je bij Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport verblijft. Op de website van Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het ibis Schiphol Amsterdam Airport is een levendig driesterrenhotel dat openstaat voor iedereen. Het hotel biedt een gratis shuttle service van en naar Schiphol Airport. Het ontbijt, de lunch en het diner worden geserveerd in buffetvorm. Het hotel heeft comfortabele kamers met een werkplek en een badkamer met alle benodigde producten. Tegenover het hotel is een bushalte waarvandaan je gemakkelijk naar het centrum van Amsterdam kunt reizen. Het hotel is gelegen in de buurt van Schiphol Airport en is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het hotel heeft diverse kameropties en biedt een Park, Sleep & Fly arrangement aan. Het hotel heeft een buffetrestaurant en een 24/7 afhaalwinkel in de lobby. Het heeft ook intensieve hygiëne- en preventiemaatregelen genomen om de veiligheid van gasten te waarborgen. De gastenreviews zijn over het algemeen positief met een beoordeling van 4.0/5.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+ibis+Schiphol+Amsterdam+Airport/@52.32514,4.7939457,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e10d82f107d1:0x2306029bef5837aa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.32514!4d4.7939457!16s%2Fg%2F1tdxdgkw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Badhoevedorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Badhoevedorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Badhoevedorp
  2. Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Meer in Badhoevedorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl