Leonardo Hotel Almere City Center

Overnachting boeken bij Leonardo Hotel Almere City Center? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Leonardo Hotel Almere City Center en boek direct.

Leonardo Hotel Almere City Center in Almere

Leonardo Hotel Almere City Center is een Hotel in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij Leonardo Hotel Almere City Center verblijft. Op de website van Leonardo Hotel Almere City Center vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Leonardo Hotel Almere City Center is een modern hotel gelegen in Almere, perfect voor zowel zakenreizen als vakanties. Het hotel biedt faciliteiten zoals een brouwerij, een café/restaurant en een evenementenlocatie genaamd De Bierfabriek. Het hotel heeft een ideale locatie naast het stads theater en dichtbij verschillende restaurants, cafés en winkels. Het hotel heeft ook een ondergrondse parkeergarage en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel hotelkamers bieden uitzicht op het prachtige Lake Weerwater en er is de mogelijkheid om een boot te huren en de stad vanaf het water te verkennen. Het hotel heeft verschillende kamertypes en biedt een korting van 10% bij directe boekingen. Er is ook een restaurant en een bar in het hotel. Het hotel biedt tevens faciliteiten voor vergaderingen en evenementen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Leonardo Hotel Almere City Center, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Leonardo Hotel Almere City Center? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Leonardo+Hotel+Almere+City+Center/@52.3674999,5.217496,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c616e6dfe72ea1:0x83524058b55ab810!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3674999!4d5.217496!16s%2Fg%2F1td75sfd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. Leonardo Hotel Almere City Center

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl