De Duynsuites

Overnachting boeken bij De Duynsuites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Duynsuites en boek direct.

De Duynsuites in Callantsoog

De Duynsuites is een in Callantsoog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Callantsoog terwijl je bij De Duynsuites verblijft. Op de website van De Duynsuites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit . Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Duynsuites aan Zee in Callantsoog bieden een perfecte plek voor een verblijf aan het strand. De suites liggen tegenover de strandopgang en vlakbij het gezellige dorpsplein met diverse restaurants en winkels. De suites zijn voorzien van een ruime woon/slaapkamer, een volledig ingerichte keuken en een boxspringbed dat bij aankomst is opgemaakt. De Duynsuites zijn geschikt voor 2 volwassenen en eventueel een baby, en er is plaats voor een kinderbedje. De twaalf gelijkvloerse suites bevinden zich op de begane grond. Het is mogelijk om te koken in de suites, maar er is geen oven of magnetron aanwezig. Beddengoed is inbegrepen, handdoeken kunnen gehuurd worden. Er is ook de mogelijkheid om een voorkeurspositie te bespreken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Duynsuites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Duynsuites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Duynsuites/@52.8343662,4.6919787,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf45afcd06d50f:0xf956a033d4c8159d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8343662!4d4.6919787!16s%2Fg%2F11h7s41cys?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Callantsoog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Callantsoog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Callantsoog
  2. De Duynsuites

Meer in Callantsoog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl