De Strandloper

Overnachting boeken bij De Strandloper? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Strandloper en boek direct.

De Strandloper in Bergen aan Zee

De Strandloper is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij De Strandloper verblijft. Op de website van De Strandloper vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Strandloper is een hotel en appartementencomplex gelegen aan de Noordzeekust in Bergen aan Zee. Het bevindt zich op minder dan 300 meter afstand van het strand. Gasten kunnen de duinen en bossen in de omgeving verkennen en genieten van prachtige uitzichten en picknicken op idyllische plekken. In de omgeving zijn ook eindeloze bollenvelden te vinden, die vooral in de maanden maart, april en mei kleurrijk zijn. Terrassen in Bergen aan Zee zijn het hele jaar door geopend, zowel op het strand als in het dorp. Gasten kunnen ook naar het romantische hart van Bergen gaan om te winkelen en kunstgalerieën te bezoeken. Bij De Strandloper kan men het hele jaar door genieten van de zon, het strand, de zee en de duinen. Het hotel biedt een warm welkom en is gelegen op een steenworp afstand van het strand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Strandloper, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Strandloper? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Strandloper/@52.6618709,4.6305367,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf59337ddb8699:0x1a118bc0415ae687!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6618709!4d4.6305367!16s%2Fg%2F11j3rywl4d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. De Strandloper

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl