Ferienwohnung OASE

Overnachting boeken bij Ferienwohnung OASE? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Ferienwohnung OASE en boek direct.

Ferienwohnung OASE in Bergen aan Zee

Ferienwohnung OASE is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij Ferienwohnung OASE verblijft. Op de website van Ferienwohnung OASE vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit artikel wordt de Ferienwohnung Oase in Bergen aan Zee beschreven. De Oase is een comfortabele vakantiewoning met een grote zonneterras, een loungehoek, een ruime woonkamer met keuken en eettafel, twee slaapkamers met comfortabele bedden, een moderne badkamer en een eigen parkeerplaats. De woning ligt in Bergen aan Zee, een dorp in Noord-Holland, waar men kan genieten van het strand, fietsen en wandelen in de duinen, winkelen en lekker eten in de nabijgelegen stad Bergen Binnen. De woning is voorzien van alle gemakken, zoals een smart-tv, wifi, een wasmachine en droger, en een buiten douche. Daarnaast worden er tips gegeven voor uitstapjes en restaurants in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Ferienwohnung OASE, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Ferienwohnung OASE? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Ferienwohnung+OASE/@52.6624564,4.632818,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf59f54315a15f:0x710e8dc77280deb8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6624564!4d4.632818!16s%2Fg%2F11g0mv8jcg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. Ferienwohnung OASE

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl