Natuurvriendenhuis Het Zeehuis

Overnachting boeken bij Natuurvriendenhuis Het Zeehuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Natuurvriendenhuis Het Zeehuis en boek direct.

Natuurvriendenhuis Het Zeehuis in Bergen aan Zee

Natuurvriendenhuis Het Zeehuis is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij Natuurvriendenhuis Het Zeehuis verblijft. Op de website van Natuurvriendenhuis Het Zeehuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Zeehuis heeft verschillende veranderingen ondergaan om te verduurzamen. Er zijn nieuwe tafels en stoelen geplaatst in de grote zaal en er wordt gewerkt aan het herstellen van houtrot. De vloerbedekking op de gangen is vervangen en er zijn nieuwe ruiten geplaatst op verschillende kamers. Ook worden de platte daken geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking. Er worden plannen gemaakt om zonnepanelen te plaatsen en de verwarming en warm water gasloos te maken. Het meubilair in de hal en kleine zaal is al vernieuwd, evenals de vloerbedekking op de monumentale trap. Er worden plafondventilatoren geïnstalleerd om de warme lucht naar beneden te blazen. Op het terrein zijn ook nieuwe bomen en hagen geplant. Verder wordt er gewerkt aan het dak en zijn er wisselexposities te zien in het Zeehuis. Het boekje beschrijft de geschiedenis van het Zeehuis en is te koop voor €10,-.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Natuurvriendenhuis Het Zeehuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Natuurvriendenhuis Het Zeehuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Natuurvriendenhuis+Het+Zeehuis/@52.6660481,4.6359252,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf598f82ccb4af:0x61c6706e1074d710!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6660481!4d4.6359252!16s%2Fg%2F11gy479pzb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. Natuurvriendenhuis Het Zeehuis

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl