Boutique Hotel : De Barones van Leyden

Overnachting boeken bij Boutique Hotel : De Barones van Leyden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel : De Barones van Leyden en boek direct.

Boutique Hotel : De Barones van Leyden in Leiden

Boutique Hotel : De Barones van Leyden is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij Boutique Hotel : De Barones van Leyden verblijft. Op de website van Boutique Hotel : De Barones van Leyden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Huys van Leyden is een boutique hotel gelegen in de historische binnenstad van Leiden. Met slechts 13 hotelkamers is het een van de kleinste hotels in Nederland. Het hotel staat bekend om persoonlijke aandacht en ontspanning. Ze bieden verschillende arrangementen aan, waaronder een Ontdek Leiden arrangement met een welkomstdrankje, rondvaart, museumbezoek en hofjes wandeling. Daarnaast bieden ze ook privé boot tours aan voor 2 personen, inclusief hapjes, drankjes en een gids. Huys van Leyden is niet alleen geschikt voor overnachtingen, maar ook voor private dinners, vergaderingen en huwelijken. Het hotel is eigendom van Huys van Leyden en alle rechten zijn voorbehouden aan A Sera Business Design.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel : De Barones van Leyden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel : De Barones van Leyden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+:+De+Barones+van+Leyden/@52.1621179,4.497169,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c690fe847805:0xb1bc54526b4d580!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1621179!4d4.497169!16s%2Fg%2F11b6gpsskc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Leiden
  2. Boutique Hotel : De Barones van Leyden

Meer in Leiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl