Hotel Prins Maurits

Overnachting boeken bij Hotel Prins Maurits? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Prins Maurits en boek direct.

Hotel Prins Maurits in Bergen aan Zee

Hotel Prins Maurits is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij Hotel Prins Maurits verblijft. Op de website van Hotel Prins Maurits vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Prins Maurits is een lang gevestigd familiehotel in Bergen aan Zee. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de hotel fietsen. De hotelkamers zijn licht en bieden gratis Wi-Fi. Er is gratis parkeergelegenheid direct bij het hotel. Prins Maurits heeft ook een lounge met een open haard en een terras. U kunt de hotel fietsen gebruiken om de omgeving van het Noord-Hollandse Duinreservaat en het Bergerbos te verkennen. Er is elke ochtend een continentaal ontbijt beschikbaar in het hotel. Het Sea Aquarium Museum ligt op 5 minuten lopen. U kunt het busstation van Bergen aan Zee binnen 2 minuten lopen bereiken, dat directe toegang biedt tot het treinstation van Alkmaar en het kunstdorp Bergen-Binnen (tijdens de zomermaanden).

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Prins Maurits, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Prins Maurits? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Prins+Maurits/@52.6610283,4.6309625,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf591949b38c75:0x3e27a54729f654a5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6610283!4d4.6309625!16s%2Fg%2F1tjf9j7d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. Hotel Prins Maurits

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl