Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort in Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is een Hotel in Amersfoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is een 4-sterren hotel gelegen in de natuur en dichtbij het centrum van Amersfoort. Het hotel biedt diverse faciliteiten zoals biljarten, fitnessen en het huren van e-bikes. Daarnaast heeft het hotel een culinair restaurant, een lounge en een hotelbar. De stad Amersfoort heeft ook veel te bieden, met bezienswaardigheden zoals de Onze Lieve Vrouwetoren. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, waaronder een DierenPark Amersfoort Arrangement en een Shop Till You Drop Arrangement. Het hotel heeft ook een nieuwsbrief waar men zich voor kan aanmelden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Amersfoort/@52.1368782,5.3582616,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6440a42bb1c77:0xb31be864782389dd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1368782!4d5.3582616!16s%2Fg%2F11c6vv704k?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amersfoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amersfoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amersfoort
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Meer in Amersfoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl