Hotel NH Amersfoort

Overnachting boeken bij Hotel NH Amersfoort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel NH Amersfoort en boek direct.

Hotel NH Amersfoort in Amersfoort

Hotel NH Amersfoort is een Hotel in Amersfoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort terwijl je bij Hotel NH Amersfoort verblijft. Op de website van Hotel NH Amersfoort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over het NH Amersfoort hotel, dat zich op 5 minuten loopafstand van het centrum van Amersfoort en nog dichterbij het centraal station bevindt. Het hotel heeft comfortabele kamers met een eigentijdse uitstraling, voorzien van een bureau en gratis wifi. Er is een restaurant en bar aanwezig, waar internationale gerechten worden geserveerd. Daarnaast is er een groot terras voor buiten dineren. Het hotel beschikt ook over vergaderzalen en biedt faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Het NH Amersfoort hotel heeft ook een parkeerplaats en verhuurt fietsen. Gasten krijgen korting bij een nabijgelegen sportschool.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel NH Amersfoort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel NH Amersfoort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+NH+Amersfoort/@52.1543069,5.3797227,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5fcd18da9af47:0xf4775e81994cc57c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1543069!4d5.3797227!16s%2Fg%2F1vk6ydyj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amersfoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amersfoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amersfoort
  2. Hotel NH Amersfoort

Meer in Amersfoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl