Hotel de Gaaper

Overnachting boeken bij Hotel de Gaaper? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Gaaper en boek direct.

Hotel de Gaaper in Amersfoort

Hotel de Gaaper is een Hotel in Amersfoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort terwijl je bij Hotel de Gaaper verblijft. Op de website van Hotel de Gaaper vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logement De Gaaper is een gezellig hotel gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument in het historische centrum van Amersfoort. Het hotel heeft 18 kamers en 4 longstay studio's en is geschikt voor maximaal 36 gasten. Het is ideaal voor zowel een weekendje weg als een zakelijk verblijf. Het pand waarin het hotel gevestigd is, is het oudste stenen woonhuis van Amersfoort en heeft een rijke geschiedenis. Hotel de Gaaper staat bekend om haar goede service, huiselijke sfeer en persoonlijke benadering. Het personeel doet er alles aan om aan de persoonlijke wensen en vragen van de gasten te voldoen. Het hotel is kleinschalig en ligt op een mooie locatie in het centrum van Amersfoort. De gastvrouw en het ontbijt worden geprezen in een TripAdvisor-review. Voor meer informatie en hotelarrangementen kan er contact worden opgenomen via de website, telefoon of e-mail van Hotel de Gaaper.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Gaaper, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Gaaper? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Gaaper/@52.1563222,5.39034,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6469f014f05ff:0xa121dcefd480facf!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1563222!4d5.39034!16s%2Fg%2F11r7plxyt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amersfoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amersfoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amersfoort
  2. Hotel de Gaaper

Meer in Amersfoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl