Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg biedt comfortabele accommodatie nabij het centrum van Middelburg. Het hotel heeft een beoordeling van 7,3 en beschikt over vier feest- en vergaderzalen. In de omgeving van het hotel kunnen gasten genieten van de historische stad Middelburg, het strand van Vlissingen en het prachtige Zeeuwse landschap. Het à la carte restaurant biedt culinaire gerechten en er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een verblijf in het hotel. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Het hotel is gelegen aan de Buitenruststraat 22 in Middelburg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Arneville-Middelburg/@51.4912735,3.6188976,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c490dcd60efa63:0x95aa5d2a83d6033a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4912735!4d3.6188976!16s%2Fg%2F12qgbx1qw?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl