Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg in Beekbergen

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg is een Hotel in Beekbergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beekbergen terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een sfeervol hotel gelegen in Beekbergen, midden in de Veluwse bossen. Het hotel biedt diverse faciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna, tennisbaan en e-bikeverhuur. Door de centrale ligging is het hotel ook geschikt voor vergaderingen en feesten. In de omgeving van het hotel zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals wandelen in de Veluwse bossen, Nationaal Park De Hoge Veluwe bezoeken en cultuur opsnuiven in Apeldoorn en Arnhem. Het hotel biedt diverse arrangementen, waaronder combinaties met attractieparken zoals Julianatoren, Apenheul en Burgers' Zoo. Het hotel heeft ook een restaurant en is een officiële trouwlocatie. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een verblijf in het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+de+Wipselberg/@52.1425355,5.9765717,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7b941960c6547:0x7445af4c39faa30b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1425355!4d5.9765717!16s%2Fg%2F1td0s39d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beekbergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beekbergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beekbergen
  2. Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Meer in Beekbergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl