Parc Spelderholt | Hotel

Overnachting boeken bij Parc Spelderholt | Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Parc Spelderholt | Hotel en boek direct.

Parc Spelderholt | Hotel in Beekbergen

Parc Spelderholt | Hotel is een Hotel in Beekbergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beekbergen terwijl je bij Parc Spelderholt | Hotel verblijft. Op de website van Parc Spelderholt | Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Spelderholt is een gastvrij hotel dat geschikt is voor zowel individuele gasten als groepen, met of zonder beperking. Het hotel heeft een trendy inrichting en is van alle gemakken voorzien, inclusief aanpassingen voor mindervaliden. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten en uw partner verrassen met een fles bubbels. In de omgeving van het hotel is er altijd iets te beleven, zoals een bezoek aan de binnenstad van Apeldoorn, paleis 't Loo of de Apenheul. Ook de Veluwe biedt talloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Op doordeweekse dagen werken de studenten van Academie Spelderholt mee in het hotel, waar ze worden opgeleid voor functies in de horeca, dienstverlening en onderhoud. Door uw verblijf draagt u bij aan hun ontwikkeling. Als u via de website boekt, profiteert u van voordelen en kunt u gebruik maken van het binnenzwembad met bubbelbad. Daarnaast is er een snoezelruimte beschikbaar waar gasten met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. tot rust kunnen komen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Parc Spelderholt | Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Parc Spelderholt | Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Parc+Spelderholt+%7C+Hotel/@52.1603108,5.9404654,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7b9a908008e5f:0x3ee9521f320fd0da!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1603108!4d5.9404654!16s%2Fg%2F1vxcvnff?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beekbergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beekbergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beekbergen
  2. Parc Spelderholt | Hotel

Meer in Beekbergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl