Huize Hooijer

Overnachting boeken bij Huize Hooijer? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Huize Hooijer en boek direct.

Huize Hooijer in Beekbergen

Huize Hooijer is een Bed & Breakfast in Beekbergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beekbergen terwijl je bij Huize Hooijer verblijft. Op de website van Huize Hooijer vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een luxe Bed&Breakfast aan de rand van de Veluwe, gelegen tussen Beekbergen en Apeldoorn. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving en activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden in de Veluwse bossen. Na een dag vol avontuur kunnen gasten ontspannen in de Barrelsauna en/of Hottub. De Bed&Breakfast bestaat uit twee appartementen met eigen faciliteiten, waaronder een badkamer en een complete keuken. Gasten kunnen ook hun paard meenemen en stallen in een van de paardenstallen. De omgeving biedt ook musea, winkels en restaurants om te verkennen. Gasten kunnen contact opnemen met de Bed&Breakfast voor meer informatie en boekingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Huize Hooijer, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Huize Hooijer? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Huize+Hooijer/@52.1714791,5.9658729,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7b8fccd59aaad:0x3305ba408074fda8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1714791!4d5.9658729!16s%2Fg%2F11j0clsj6f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beekbergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beekbergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beekbergen
  2. Huize Hooijer

Meer in Beekbergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl