Fletcher Strandhotel Haamstede

Overnachting boeken bij Fletcher Strandhotel Haamstede? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Strandhotel Haamstede en boek direct.

Fletcher Strandhotel Haamstede in Burgh-Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede is een Hotel in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Fletcher Strandhotel Haamstede verblijft. Op de website van Fletcher Strandhotel Haamstede vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Strandhotel Haamstede is een modern hotel gelegen in Burgh-Haamstede. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals de BLUE Spa Haamstede met vijf sauna's en een fitnessruimte. Het hotel bevindt zich vlakbij de Zeeuwse kust en pittoreske dorpjes zoals Renesse en Burgh-Haamstede. Gasten kunnen hier genieten van ontspannende fiets- en wandeltochten. Het hotel heeft ook een restaurant genaamd Bar Bistro DuCo Haamstede. Er worden verschillende arrangementen aangeboden, waaronder het Zeeuws Genieten Arrangement, Mini Vakantie, BLUE Spa Arrangement en Familie Arrangement. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Het hotel is gelegen aan Torenweg 10, 4328 JC Burgh-Haamstede.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Strandhotel Haamstede, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Strandhotel Haamstede? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Strandhotel+Haamstede/@51.715494,3.7086556,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4ef9023b29f63:0xb76fe8845945e4b4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.715494!4d3.7086556!16s%2Fg%2F11hz46zqv_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Fletcher Strandhotel Haamstede

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl