De ZeeuwSter

Overnachting boeken bij De ZeeuwSter? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De ZeeuwSter en boek direct.

De ZeeuwSter in Burgh-Haamstede

De ZeeuwSter is een Bed & Breakfast in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij De ZeeuwSter verblijft. Op de website van De ZeeuwSter vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de vakantiemogelijkheden in Burgh-Haamstede, Zeeland. Er wordt vermeld dat er mogelijkheden zijn om uit eten te gaan met uitzicht op de Oosterschelde en dat er kans is om bruinvissen en zeehonden te zien. Daarnaast kunnen bezoekers ook fietsen of wandelen in het natuurgebied 'het Zeepeduinen', waar herten, wilde koeien en pony's leven. Er worden verschillende bezienswaardigheden genoemd, zoals de vuurtoren van het oude 250 gulden briefje, de Oosterscheldekering en de plompetoren. Het wordt ook aanbevolen om de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Renesse te bezoeken. Studio De ZeeuwSter wordt aangeprezen als de perfecte accommodatie voor een ontspannen vakantie in Burgh-Haamstede. De studio biedt een eigen huisje met een omheinde privétuin, parkeergelegenheid en voorzieningen zoals een badkamer, tweepersoonsbed, kitchenette, zithoek, televisie, verwarming, gratis wifi en barbecue. Fietsen kunnen gehuurd worden en bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. De contactgegevens van De ZeeuwSter worden ook vermeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De ZeeuwSter, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De ZeeuwSter? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+ZeeuwSter/@51.6910987,3.7414622,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f213bf20cdaf:0x908cc78b0f053d4b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6910987!4d3.7414622!16s%2Fg%2F1pp2t_55q?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. De ZeeuwSter

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl