Geertien

Overnachting boeken bij Geertien? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Geertien en boek direct.

Geertien in Blokzijl

Geertien is een Hotel in Blokzijl. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blokzijl terwijl je bij Geertien verblijft. Op de website van Geertien vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Geertien in Muggenbeet is een bekend hotel, restaurant en café in de regio. Het bedrijf is geliefd bij een gevarieerd publiek en trekt ook gasten uit andere landen aan. Het wordt gerund door chef-kok Jacco Gorte en gastvrouw Wilma de Rooij-Gorte, die garant staan voor kwaliteit en een goede ervaring voor de gasten. Geertien beschikt over een bruin café, een specialiteitenrestaurant, een taverne, een 3-sterrenhotel en een terras met prachtig uitzicht. Het restaurant biedt gevarieerde gerechten, zowel op de dinerkaart als op de lunchkaart. Verse producten staan hoog in het vaandel. Het hotel heeft comfortabele kamers, gratis WiFi en is gelegen in een mooie omgeving waar fiets- en wandeltochten mogelijk zijn. Het terras heeft een steiger waar boten kunnen aanmeren en biedt beschutting op mindere dagen. Honden zijn welkom op het terras. Er worden verschillende arrangementen aangeboden, inclusief overnachtingen en gastronomische diners. De openingstijden van het restaurant-café zijn vanaf 10 uur, en het in- en uitchecken in het hotel heeft specifieke voorwaarden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Geertien, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Geertien? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Geertien/@52.7417327,5.9931145,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8653f9dfe25a7:0x620063f721d186e4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7417327!4d5.9931145!16s%2Fg%2F1tx_5lvp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blokzijl? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blokzijl pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blokzijl
  2. Geertien

Meer in Blokzijl

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl