Résidence Kaatje bij de Sluis

Overnachting boeken bij Résidence Kaatje bij de Sluis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Résidence Kaatje bij de Sluis en boek direct.

Résidence Kaatje bij de Sluis in Blokzijl

Résidence Kaatje bij de Sluis is een Hotel in Blokzijl. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blokzijl terwijl je bij Résidence Kaatje bij de Sluis verblijft. Op de website van Résidence Kaatje bij de Sluis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis is een culinaire ervaring gelegen in het historische stadje Blokzijl. Het restaurant bestaat al ruim 49 jaar en biedt heerlijke gerechten en bijzondere wijnen aan. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Résidence en het restaurant. De Résidence van Kaatje is gevestigd in een charmant pand uit 1860 en biedt luxe tweepersoonskamers aan. Er worden verschillende arrangementen aangeboden, inclusief overnachting, ontbijt en diner bij Restaurant Kaatje bij de Sluis. Daarnaast zijn er ook losse kamerprijzen beschikbaar. Het restaurant biedt diverse menu's aan, zoals het Menu Spektakel en het Menu Evergreen. Ook is het mogelijk om een digitale gift voucher te kopen, waarbij je zelf kunt kiezen wat je wilt geven. Daarnaast is het restaurant op zoek naar nieuwe medewerkers in de bediening. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor diner en op zaterdag en zondag ook voor lunch. Op maandag is Kaatje gesloten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Résidence Kaatje bij de Sluis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Résidence Kaatje bij de Sluis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/R%C3%A9sidence+Kaatje+bij+de+Sluis/@52.7264456,5.9616632,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c864d5121682fb:0x275f200c0a1df49!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7264456!4d5.9616632!16s%2Fg%2F1tfkdv6l?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blokzijl? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blokzijl pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blokzijl
  2. Résidence Kaatje bij de Sluis

Meer in Blokzijl

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl