Slapen bij de Sluis Blokzijl

Overnachting boeken bij Slapen bij de Sluis Blokzijl? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Slapen bij de Sluis Blokzijl en boek direct.

Slapen bij de Sluis Blokzijl in Blokzijl

Slapen bij de Sluis Blokzijl is een Hotel in Blokzijl. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blokzijl terwijl je bij Slapen bij de Sluis Blokzijl verblijft. Op de website van Slapen bij de Sluis Blokzijl vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het oude centrum van Blokzijl bevindt zich het logement "Slapen bij de Sluizzz" van Mariejanne en Johan Schoppert. Het pand heeft een unieke ligging, levendig overdag en heerlijk rustig 's nachts. Blokzijl zelf heeft schilderachtige straatjes en gezellige terrasjes en ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het logement biedt drie kamers met verschillende sfeer en indeling, waaronder een terraskamer met eigen terras aan de sluis, een sluissuite met volledig ingerichte keuken en een loftkamer met de grootste badkamer van het pand. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van de ontbijtservice en er zijn mogelijkheden voor sloep- en punterverhuur en elektrische fietsverhuur. Het in- en uitchecken gebeurt in de winkel Yep! Cadeau & Zo en er is gratis WiFi beschikbaar in het hele pand. Parkeren kan op de parkeerplaats op 50 meter afstand. Bij aankomst ontvangen gasten een flesje welkomstwijn. Het logement hanteert ook huisregels en biedt kortingen bij het reserveren van meerdere nachten. Blokzijl zelf heeft een rijke geschiedenis als vesting en handelsstadje aan de Zuiderzee, wat nog steeds voelbaar is in de sfeer en tradities van het plaatsje.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Slapen bij de Sluis Blokzijl, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Slapen bij de Sluis Blokzijl? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Slapen+bij+de+Sluis+Blokzijl/@52.7265234,5.9610435,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c865ac9c0624d1:0x3325d6326c8a699a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7265234!4d5.9610435!16s%2Fg%2F11pylzgl7q?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blokzijl? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blokzijl pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blokzijl
  2. Slapen bij de Sluis Blokzijl

Meer in Blokzijl

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl