Hamshorst Bed en Breakfast

Overnachting boeken bij Hamshorst Bed en Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hamshorst Bed en Breakfast en boek direct.

Hamshorst Bed en Breakfast in De Lutte

Hamshorst Bed en Breakfast is een Bed & Breakfast in De Lutte. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Lutte terwijl je bij Hamshorst Bed en Breakfast verblijft. Op de website van Hamshorst Bed en Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast de Hamshorst is gelegen in het prachtige Twentse coulisselandschap en omgeven door meerdere natuurgebieden. De B&B is ecologisch ontworpen en ademt een Scandinavische sfeer uit. Gasten kunnen genieten van mooie wandelroutes, een houtgestookte Finse buitensauna en de zelfgemaakte jams bij het ontbijt. De B&B heeft 3 kamers en een ruime vide, waar een houtkachel brandt in de winter. Er is ook een kitchenette, een grote boekenkast en comfortabele bedden. Daarnaast is er een idyllische hut beschikbaar als (tiener)kamer of als stilteplek. De B&B is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit steden als Oldenzaal, Hengelo en Enschede. In 2012 is de Hamshorst verkozen tot de beste B&B van Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hamshorst Bed en Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hamshorst Bed en Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hamshorst+Bed+en+Breakfast/@52.2894902,6.9715511,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b817ae0d2f3211:0xcf789e0a4a7a537c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2894902!4d6.9715511!16s%2Fg%2F1tjdf854?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Lutte? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Lutte pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Lutte
  2. Hamshorst Bed en Breakfast

Meer in De Lutte

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl