Landgoed De Wilmersberg

Overnachting boeken bij Landgoed De Wilmersberg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Landgoed De Wilmersberg en boek direct.

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte

Landgoed De Wilmersberg is een Hotel in De Lutte. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Lutte terwijl je bij Landgoed De Wilmersberg verblijft. Op de website van Landgoed De Wilmersberg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoed De Wilmersberg is een 4-sterrenhotel in Twente dat al bijna 100 jaar bestaat. Het hotel biedt een rustige en ruime omgeving om te ontspannen en te genieten. Het hotel heeft verschillende arrangementen, zoals het jubileumarrangement, het openluchtconcertarrangement en het wellnessarrangement. Het hotel is gelegen op een van de mooiste plekken van Twente en biedt activiteiten zoals fietsen en wandelen in de natuur. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten met lokale en biologische producten. Daarnaast is het hotel voorzien van een wellnessruimte met sauna, jacuzzi en Turks stoombad. Het hotel is duurzaam en heeft het Green Key Goud-certificaat. Het hotel hecht veel waarde aan gastvrijheid en iedereen is welkom.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Landgoed De Wilmersberg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Landgoed De Wilmersberg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Landgoed+De+Wilmersberg/@52.309786,6.959756,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b817928261563b:0xbf4cdc8caaab56d6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.309786!4d6.959756!16s%2Fg%2F11dfk_mm_5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Lutte? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Lutte pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Lutte
  2. Landgoed De Wilmersberg

Meer in De Lutte

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl