Hotel 't Kruisselt

Overnachting boeken bij Hotel 't Kruisselt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel 't Kruisselt en boek direct.

Hotel 't Kruisselt in De Lutte

Hotel 't Kruisselt is een Hotel in De Lutte. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Lutte terwijl je bij Hotel 't Kruisselt verblijft. Op de website van Hotel 't Kruisselt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel 't Kruisselt is een gastvrij hotel gelegen in een prachtig natuurgebied in Twente. Het hotel biedt kwaliteit, rust en een gemoedelijke sfeer. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een golfspecial, zomerspecials en een culinaire zomerspecial. De kamers zijn comfortabel en voorzien van moderne faciliteiten. Gasten zijn positief over het hotel, het vriendelijke personeel en de uitstekende keuken. Het hotel is omgeven door een prachtige en rustgevende omgeving met natuurgebieden en een eigen golfbaan. Het hotel biedt ook braderieën en markten en serveert Twentse streekproducten. Er is ook nieuws beschikbaar op de website en gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel 't Kruisselt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel 't Kruisselt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+'t+Kruisselt/@52.3189811,6.9665412,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b8177894ce51d3:0x1852f31a184ba27!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3189811!4d6.9665412!16s%2Fg%2F1v3hz1lm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Lutte? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Lutte pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Lutte
  2. Hotel 't Kruisselt

Meer in De Lutte

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl