Herberg De Geulhemermolen

Overnachting boeken bij Herberg De Geulhemermolen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Herberg De Geulhemermolen en boek direct.

Herberg De Geulhemermolen in Berg en Terblijt

Herberg De Geulhemermolen is een Herberg in Berg en Terblijt. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Terblijt terwijl je bij Herberg De Geulhemermolen verblijft. Op de website van Herberg De Geulhemermolen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Herberg. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Herberg - Eetcafé De Geulhemermolen is gelegen in Geulhem, aan de voet van de Geulhemmerberg en langs de oever van de Geul. Het is een plek met een rijke geschiedenis waar generaties lang lief en leed hebben gedeeld. Bij De Geulhemermolen proef je de echte Limburgse sfeer en gastvrijheid, zonder onnodige opsmuk. Je kunt er genieten van lekker eten, drinken en overnachten in een gemoedelijke omgeving. Het eetcafé biedt diverse mogelijkheden voor een hapje eten, terwijl de herberg comfortabele kamers heeft om in te overnachten. Honden zijn welkom en er is een sfeervolle zaal beschikbaar voor feesten en gelegenheden. Online reserveren is mogelijk voor zowel het eetcafé als de kamers. De openingstijden variëren, maar over het algemeen is De Geulhemermolen dagelijks geopend vanaf 10:00 uur, met de keuken open van 12:00 tot 20:00 uur (maandag tot en met woensdag gesloten).

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Herberg De Geulhemermolen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Herberg De Geulhemermolen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Herberg+De+Geulhemermolen/@50.8688889,5.7838889,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0ea801b7c5185:0xc7fbc5227bc804be!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8688889!4d5.7838889!16s%2Fg%2F1tdkqysg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Terblijt? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Terblijt pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Terblijt
  2. Herberg De Geulhemermolen

Meer in Berg en Terblijt

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl