Stay in Terblijt

Overnachting boeken bij Stay in Terblijt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Stay in Terblijt en boek direct.

Stay in Terblijt in Berg en Terblijt

Stay in Terblijt is een Bed & Breakfast in Berg en Terblijt. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Terblijt terwijl je bij Stay in Terblijt verblijft. Op de website van Stay in Terblijt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Berg en Terblijt, tussen Valkenburg en Maastricht, bevindt zich een gastenverblijf dat ideaal is voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Het gastenverblijf heeft een eigen ingang, biedt ruimte voor 2 personen en bestaat uit 2 kamers. Er zijn comfortabele bedden in de slaapkamer, een moderne doucheruimte en een aparte ruimte om te ontspannen en maaltijden te bereiden. Daarnaast is er een veilige plek om fietsen te stallen. De eigenaren zijn in 2020 begonnen met het gastenverblijf en staan graag klaar om gasten kennis te laten maken met het prachtige heuvelland. Ze bieden mooie wandel- en hardlooproutes, inclusief routes voor trailrunning. Bovendien bakken ze graag en trakteren ze gasten op zelfgebakken taartjes. Norbert en Ikkelien Cornelis zijn erg trots op hun status als Superhost bij Airbnb en doen er alles aan om hun gasten een fijn verblijf te bezorgen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Stay in Terblijt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Stay in Terblijt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Stay+in+Terblijt/@50.8541814,5.7892578,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0eb3884f7ef51:0x9130ff30ebecea27!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8541814!4d5.7892578!16s%2Fg%2F11pzyg4z27?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Terblijt? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Terblijt pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Terblijt
  2. Stay in Terblijt

Meer in Berg en Terblijt

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl