Saga Bed and Breakfast

Overnachting boeken bij Saga Bed and Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Saga Bed and Breakfast en boek direct.

Saga Bed and Breakfast in Berg en Terblijt

Saga Bed and Breakfast is een Bed & Breakfast in Berg en Terblijt. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Terblijt terwijl je bij Saga Bed and Breakfast verblijft. Op de website van Saga Bed and Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Saga & More is een sprookjesachtige locatie tussen de mergelgrotten en de Geul, in de buurt van Valkenburg en Maastricht. Naast de Bed & Breakfast is er ook een kleine brasserie waar ze koffie, bier, wijn en kleine gerechten serveren in een nostalgische omgeving met persoonlijke aandacht. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar en er is een fietsenstalling binnenshuis. Daarnaast is er draadloos internet en voldoende gratis parkeergelegenheid. Saga beschikt over een gezellig terras in een rotstuin, waar u kunt ontbijten of iets kunt drinken na een wandeling. Het is ook een ideale uitvalsbasis voor wielertochten en er is een garage om uw fiets veilig achter te laten. Reserveren is verstandig vanwege het beperkt aantal kamers en zitplaatsen in de brasserie. Het personeel informeert u graag over allergenen en er is merchandise te koop. Er is ook een Eroica Bar, waar wielrenners elkaar kunnen ontmoeten. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de kamers en in de brasserie. U kunt contact opnemen via e-mail of telefoon, of langskomen op het adres Geulhemmerweg 32, 6325 PK Berg en Terblijt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Saga Bed and Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Saga Bed and Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Saga+Bed+and+Breakfast/@50.8685653,5.7835587,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0ea800ff03e75:0x1b20567549e4eda0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8685653!4d5.7835587!16s%2Fg%2F1thx7rpb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Terblijt? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Terblijt pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Terblijt
  2. Saga Bed and Breakfast

Meer in Berg en Terblijt

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl