Het Eilandhotel

Overnachting boeken bij Het Eilandhotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Eilandhotel en boek direct.

Het Eilandhotel in De Cocksdorp

Het Eilandhotel is een Hotel in De Cocksdorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Cocksdorp terwijl je bij Het Eilandhotel verblijft. Op de website van Het Eilandhotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het Eilandhotel op Texel kun je nog steeds prettig overnachten en ontbijten, zelfs tijdens de COVID-19 periode. Het hotel is in 2020 volledig gerenoveerd en biedt verschillende kamertypes voor verschillende groepsgroottes. Naast het verblijf kun je ook verschillende activiteiten ondernemen, zoals fietshuur, rondvluchten, museumtochten, het beklimmen van de vuurtoren en parachutespringen. Honden zijn ook welkom in het hotel, met een maximum van 2 per kamer. Het hotel is gelegen in een rustige omgeving met uitzicht over de landerijen en heeft een ruime tuin met terras. Het is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. Texel zelf is het grootste Waddeneiland van Nederland en biedt veel wandel- en fietspaden, stranden, gezellige dorpjes en musea. Het is de ideale bestemming voor zowel korte trips als lange vakanties. Het hotel is momenteel gesloten vanwege de nieuwbouw, dus het is nog niet mogelijk om te reserveren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Eilandhotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Eilandhotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Eilandhotel/@53.12614,4.86034,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf2e2471776f6d:0xc3bb931a9deed2e9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.12614!4d4.86034!16s%2Fg%2F11fry7ky41?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Cocksdorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Cocksdorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Cocksdorp
  2. Het Eilandhotel

Meer in De Cocksdorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl