Hilton Rotterdam

Overnachting boeken bij Hilton Rotterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hilton Rotterdam en boek direct.

Hilton Rotterdam in Rotterdam

Hilton Rotterdam is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Hilton Rotterdam verblijft. Op de website van Hilton Rotterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hilton Rotterdam is een hotel gelegen in het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Het hotel bevindt zich op slechts een halve kilometer afstand van het Centraal Station, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanaf de luchthaven Schiphol. Het hotel is omringd door bars, restaurants, theaters en winkels. Gasten kunnen gebruik maken van diverse voorzieningen, zoals gratis WiFi, een fitnesscentrum, een restaurant en huisdiervriendelijke kamers. Daarnaast biedt het hotel ook speciale voordelen voor Hilton Honors leden, zoals kortingstarieven en punten sparen voor gratis overnachtingen. De hotelregels omvatten onder andere parkeermogelijkheden, huisdierenbeleid en rookbeleid. Gasten kunnen genieten van een uniek shared dining concept bij het restaurant JAQ, of van Franse gerechten met een moderne twist in het Michelin-sterrenrestaurant Joelia. Het hotel biedt ook faciliteiten voor groepsreizen en evenementen. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hilton Rotterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hilton Rotterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hilton+Rotterdam/@51.923637,4.4771757,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c434a79b4de4c1:0x9f83bca9f5c95f38!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.923637!4d4.4771757!16s%2Fg%2F11cs45rtwy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam
  2. Hilton Rotterdam

Meer in Rotterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl