Hotel Not Hotel Rotterdam

Overnachting boeken bij Hotel Not Hotel Rotterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Not Hotel Rotterdam en boek direct.

Hotel Not Hotel Rotterdam is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Hotel Not Hotel Rotterdam verblijft. Op de website van Hotel Not Hotel Rotterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Not Hotel Rotterdam is een unieke plek waar een kamer veel meer is dan alleen een kamer. Het is een kunstwerk met zijn eigen maker, verhaal en identiteit. Het hele hotel is als een grote woonkamer, met gezellige zithoeken tussen de huisjes. De kamers zijn echte kunstwerken, zoals een gigantische koekoeksklok, een verticaal zwembad of een Italiaanse villa. Er is zelfs een kamer in de vorm van een snoephuis met flessen drank en pillen aan de muur. Het hotel heeft ook een gastronomisch restaurant genaamd Jesús Malverde, waar je kunt genieten van Mexicaanse smaken en cocktails. Het hotel werkt samen met verschillende kunstenaars, zoals Arno Coenen, Hans van Bentem, Sander Wassink en Jelle Mastenbroek, die allemaal hun unieke touch aan het hotel geven. Je kunt het hotel rechtstreeks boeken voor de beste prijsgarantie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Not Hotel Rotterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Not Hotel Rotterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Not+Hotel+Rotterdam/@51.9230561,4.4652969,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4352904b461df:0xe3580c5f32bc15f5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9230561!4d4.4652969!16s%2Fg%2F11qr17kct4?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Not Hotel Rotterdam

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl