Hof van Lenthe

Overnachting boeken bij Hof van Lenthe? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hof van Lenthe en boek direct.

Hof van Lenthe in Dalfsen

Hof van Lenthe is een Bed & Breakfast in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij Hof van Lenthe verblijft. Op de website van Hof van Lenthe vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hof van Lenthe is een accommodatie met 4 ruime en modern ingerichte appartementen in het buurtschap Lenthe. De naam van de appartementen is gerelateerd aan de ligging, met 2 appartementen vernoemd naar de nabijgelegen landgoederen ‘De Horte’ en ‘De Mataram’ en de andere 2 appartementen genaamd ‘De Bosrand’ en ‘De Mars’. De eigenaren wonen zelf al sinds 1995 op deze rustige plek en hebben besloten om appartementen te bouwen in de voorkant van de woonboerderij. De kamers zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Hof van Lenthe bevindt zich in het prachtige Vechtdal, een natuurrijke en groene vakantiebestemming waar je tot rust kunt komen. In de omgeving is er voor iedereen wat te doen, van rust en ontspanning in Lenthe met haar landgoederen tot lunchen, dineren, cultuur en uitgaan in de nabije plaatsen. Het is mogelijk om contact op te nemen met Hof van Lenthe voor reserveringen en feedback.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hof van Lenthe, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hof van Lenthe? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hof+van+Lenthe/@52.4832134,6.2115146,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e0ecd1ce88f9:0xd946892871eee888!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.4832134!4d6.2115146!16s%2Fg%2F1yglq02mn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. Hof van Lenthe

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl