Bed & Breakfast Op de Hilde

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Op de Hilde? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Op de Hilde en boek direct.

Bed & Breakfast Op de Hilde in Dalfsen

Bed & Breakfast Op de Hilde is een Bed & Breakfast in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij Bed & Breakfast Op de Hilde verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Op de Hilde vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

"Op de Hilde" was vroeger de slaapplek van de boerenknecht, maar nu is het een Bed & Breakfast met twee ruime slaapkamers met grote 2-persoonsbedden. Er is een eet- en zitgedeelte met een keuken met boerenbont serviesgoed, koelkast, magnetron, koffiemachine en waterkoker. Gasten kunnen ontspannen in de zithoek met vier gemakkelijke stoelen en genieten van de aanwezige lectuur of een romantisch wijntje drinken. Op het erf zijn verschillende zithoeken waar gasten van de rustige omgeving kunnen genieten. Wandelaars en fietsers kunnen even uitrusten en genieten van het mooie uitzicht op het koffie- en theeterras. Er is ook gratis wifi beschikbaar. De prijs voor een verblijf is €40.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Op de Hilde, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Op de Hilde? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Op+de+Hilde/@52.5303216,6.3352705,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e27451cb4ad5:0xcf5352346f8242c7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5303216!4d6.3352705!16s%2Fg%2F1tgdmt8r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. Bed & Breakfast Op de Hilde

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl