Het Witte Huis Dalfsen

Overnachting boeken bij Het Witte Huis Dalfsen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Witte Huis Dalfsen en boek direct.

Het Witte Huis Dalfsen in Dalfsen

Het Witte Huis Dalfsen is een Accomodatie in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij Het Witte Huis Dalfsen verblijft. Op de website van Het Witte Huis Dalfsen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het Witte Huis Dalfsen kun je een ontspannen en onvergetelijke tijd beleven met vrienden of familie. Deze nostalgische boerderij heeft een gastenverblijf met 6 slaapkamers en biedt slaapplaatsen voor 10 personen. De accommodatie is gelegen in een groene omgeving en heeft een grote tuin met vijver en meerdere terrassen. Het huis is van alle gemakken voorzien, inclusief TV, WiFi en een DVD-speler. De keuken heeft alle voorzieningen die je van thuis gewend bent, zoals een magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en staat de koffie klaar. Het Witte Huis Dalfsen is ook kindvriendelijk en biedt een kinderbedje en kinderstoel aan. Het adres van de accommodatie is Veldweg 1, 7722 TW Dalfsen. Bij vragen kun je contact opnemen via info@hetwittehuisdalfsen.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Witte Huis Dalfsen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Witte Huis Dalfsen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Witte+Huis+Dalfsen/@52.5357785,6.2886686,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e19fe63cfd89:0xa5ec3d86776ec813!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5357785!4d6.2886686!16s%2Fg%2F11k_p0wzz6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. Het Witte Huis Dalfsen

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl