Hotel Albion Scheveningen

Overnachting boeken bij Hotel Albion Scheveningen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Albion Scheveningen en boek direct.

Hotel Albion Scheveningen is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel Albion Scheveningen verblijft. Op de website van Hotel Albion Scheveningen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Albion Scheveningen is een gezellig familiehotel op slechts 100 meter afstand van het strand, het casino, het circustheater en de boulevard van Scheveningen. Het hotel biedt een uitgebreid ontbijtbuffet in het gezellige restaurant en is de perfecte locatie voor zowel een korte vakantie als een zakelijke reis. Gasten kunnen gebruik maken van draadloos internet (WIFI). Het hotel heeft uitstekende tram- en busverbindingen, waardoor gasten binnen enkele minuten in Den Haag kunnen zijn. Voor de zomermaanden wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk te komen om zeker te zijn van een parkeerplaats, aangezien het hotel een beperkt aantal parkeerplaatsen heeft. De kosten voor parkeren zijn €25 per dag.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Albion Scheveningen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Albion Scheveningen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Albion+Scheveningen/@52.1106568,4.2797309,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a12c6bcd03:0xe2771aa277ed61f7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1106568!4d4.2797309!16s%2Fg%2F1tj7vkhn?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Albion Scheveningen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl