Hotel Appartementen sonneduyn

Overnachting boeken bij Hotel Appartementen sonneduyn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Appartementen sonneduyn en boek direct.

Hotel Appartementen sonneduyn in Bergen aan Zee

Hotel Appartementen sonneduyn is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij Hotel Appartementen sonneduyn verblijft. Op de website van Hotel Appartementen sonneduyn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Sonneduyn is een sfeervol appartementenhotel in Bergen aan zee, dicht bij het strand. De vakantiewoningen liggen op slechts 150 meter van de zee en de duinen en hebben een complete keuken, eigen badkamer en een terras of eigen balkon. Er is gratis WiFi, een kluis, parkeergelegenheid en overdekte fietsenstalling. De appartementen zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en alle hotelkamers hebben een balkon of terras. Er is ook een mogelijkheid om te ontbijten en gebruik te maken van de tennisbaan in de buurt. In het laagseizoen is het mogelijk om korting te krijgen bij een langer verblijf. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Appartementen sonneduyn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Appartementen sonneduyn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Appartementen+sonneduyn/@52.6621371,4.6305378,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf591915cef3ab:0x7c703ce2c0f1d6fe!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6621371!4d4.6305378!16s%2Fg%2F1td693lk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. Hotel Appartementen sonneduyn

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl