Hotel Berg En Bos

Overnachting boeken bij Hotel Berg En Bos? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Berg En Bos en boek direct.

Hotel Berg En Bos in Apeldoorn

Hotel Berg En Bos is een Hotel in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij Hotel Berg En Bos verblijft. Op de website van Hotel Berg En Bos vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Berg en Bos is een gezellig hotel met 16 kamers gelegen in een villawijk aan de westkant van Apeldoorn. Het hotel biedt verschillende kameropties, waaronder een comfortabele eenpersoonskamer, budgetkamer, standaard tweepersoonskamer en familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van faciliteiten zoals radio, kabeltelevisie, telefoon, gratis draadloos internet en een badkamer met douche en toilet. Het hotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijt in het restaurant en heeft ook een gezellige lounge waar gasten kunnen genieten van een drankje. Het hotel is centraal gelegen tussen Paleis Het Loo, Natuurpark Berg en Bos, de Apenheul, de Julianatoren en het stadscentrum van Apeldoorn, waardoor gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. Het familiebedrijf wordt gerund door Ramon en Ymelda, die samen met hun kinderen streven naar gastvrijheid en een huiselijke sfeer. Het hotel kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen en biedt ook de mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor het ontbijt tegen een meerprijs.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Berg En Bos, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Berg En Bos? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Berg+En+Bos/@52.2212219,5.9410076,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c78dbe43419f:0xe3a56aec6404e2cb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2212219!4d5.9410076!16s%2Fg%2F1tdfxz80?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. Hotel Berg En Bos

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl