Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B

Overnachting boeken bij Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B en boek direct.

Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B in Apeldoorn

Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B is een Coachingscentrum in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B verblijft. Op de website van Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Coachingscentrum. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Praktijk Klaverweitje.nl is een coachpraktijk die gebruikmaakt van paarden voor coaching. De praktijk staat voor vertrouwen, respect, vrijheid, veiligheid, positiviteit en passie voor geluk. Het team bestaat uit verschillende paarden, zoals Rose, Goldy, Amanzo (in memoriam), Napoleon en May. Er worden positieve ervaringen gedeeld van anderen die de opleiding tot paardencoach hebben gevolgd, waarin zij hebben geleerd om met paarden om te gaan en hun eigen krachten te ontdekken. Er wordt ook een interview gedeeld met Joy, die na de opleiding haar eigen praktijk is gestart. Daarnaast worden positieve reacties gedeeld van mensen die sessies met de paarden hebben gehad.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Praktijk+Klaverweitje.nl,+Paardencoaching%2FOpleidingen%2FB%26B/@52.2236855,6.022397,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c0b38bd7862f:0x771e7801e344b587!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2236855!4d6.022397!16s%2Fg%2F11g8bwtdxw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. Praktijk Klaverweitje.nl, Paardencoaching/Opleidingen/B&B

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl